لوبیا سیاه از جمله حبوباتی است که برای سلامت استخوان، کاهش فشارخون، کنترل دیابت موثره ولی در سفره ما ایرانی ها خیلی پرمصرف نیست
من یک سوپ ساده که از لوبیا سیاه تهیه می شد را امتحان کردم. به نظر خانواده ام خوب بود شما هم دوست داشتید امتحان کنید.
برای 3 نفر
حدود دو سوم پیمانه لوبیا سیاه را 8 ساعت توی آب نمک خیس کنید.
یک پیاز را تفت بدهید. سپس یک سیر و کمی تفت بدهید. کمی زردچوبه و پودر زیره سبز و کمی فلفل جیلی بزنید.
لوبیا را با آب شسته و اضافه کنید و یک لیتر آب اضافه کنید تا بپزد.(حدود 2 ساعت)
یک هویج و یک ساقه کرفس را هم ریز خرد کنید البته نه خیلی ریز بعد اضافه کنید و بگذارید بپزد. و مواد کاملا پخته شوند.
حالا حدود 1 پیمانه از مواد را با گوشت کوب برقی پوره کنید. 1 ق.غ نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده و همراه با این مخلوط به مواد اولیه اضافه کنید.
نمک و فلفل و بگذارید جا بیفتد. آخرش یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده اضافه کنید. یک دقیقه که جوشید بردارید. نوش جان
این سوپ به غلظت سوپ های ما نیست و کمی رقیق خواهد بود.
درباره این سایت