من خودم از علاقمندان تخم مرغ آبپر هستم. ولی پوست گرفتن آن واقعا گاهی خیلی سخت می شه

در موردش جستجو کردم و مطالب مختلفی خوندم و امتحان کردم.

منصفانه ترین چیزی که خوندم و منطقی بود اینه که راهی نیست که صددرصد باشه.  ولی این روشی که می نویسم می تونه اکثر مفید باشه.

تخم مرغ را بجای اینکه در آب سرد بریزید تا جوش بیاید و بعد بپزید از ابتدا در آب جوش آمده قرار دهید و بپزید. اگر هم می ترسید ترک بخوره با یک سنجاق کوچک کف آن (قسمت حباب هوای آن) سوراخ ریزی ایجاد کنید.

پس از پخت هم, آن را بلافاصله زیر آب سرد پوست بگیرید.

من این روش را امتحان کردم عالی بود شما هم امتحان کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پویا دیزاین پوشه کدهای پایتون بازسازی ساختمان قدیمی مژه مصنوعی بست وبلاگ - وبلاگ ایرانی تعمیر لوازم خانگی ال جی معرفی بهترین سات فروش کتونی و پوشاک کفش It technology