سلام دوستان
امروز برای ناهار لازانیا درست کردم. خودم معمولا با رب و سس گوجه، سس آن را تهیه می کنم. خیلی راحت تره.
ولی همانطور که می دانید در دستور اصلی آن با سس بشامل درست می شود. قبلا با این سس درستش کردم البته با فیله گوساله باریک خرد شده، قارچ و فلفل دلمه و به نظرم عالیه.
اینبار توی سرچهایی که داشتم دستوری با سس آلفردو دیدم. در دستور سس آلفردوی کلاسیک شما از خامه و پنیر پارمیزان استفاده می کنید. من لازانیا را با گوشت مرغ درست کردم ولی به نظرم اگر با فیله گوساله درست کنید طعم قوی تری خواهد داشت. اگر نگران چربی و کلسترول نیستید و ورزش می کنید امتحان لازانیا با سس آلفردو خالی از لطف نخواهد بود.
البته به نظرم اگر لازانیا با مرغ بخواهید درست کنید با سس خردل که از مشتقات سس بشامل هم هست، عالی می شود. خردل با مرغ ترکیبی عالیست.
درباره این سایت