نکته اول: همه مواد هنگام پخت کیک بایستی به دمای محیط باشد بخصوص کره وگرنه موقع همزدن به تیغه همزن گیر می کنه
نکته دوم: آرد را با بکینک پودر مخلوط و حتما سه بار الک کنید.
نکته سوم: در کیک های کره ای حتما کره و شکر را 5 دقیقه خوب بزنید تا کرم بشه به پوکی کیک شما کمک می کنه
نکته چهارم: در کیک های اسفنجی سفیده را تا حدی بزنید که سفت بشه ولی آب نیندازد وگرنه کیک خوب نمی شه
نکته پنجم: مواد کیک اسفنجی را بعد از آماده شدن بلافاصله توی فر بزارید.
نکته ششم: در فر را به هیچ وجه طی نیم ساعت اول پخت باز نکنید پف کیک می خوابه
نکته هفتم: با سیخ چوبی از پخت کیکتون مطمئن بشید نبایستی خمیر کیک بهش بچسبد
نکته هفتم: حتما از کره یا روغن جامد برای چرب کردن قالب استفاده کنید. روغن مایع باعث چسبندگی کیک به قالب می شه
نکته هشتم: هزینه اضافی برای قالب تفلون ندید قالب آلومینیومی اگه خوب چرب و آرد پاشی و بعد خوب تش بدید تا آرد اضافش بره بهتر کار می کنه. بعد پخت بدون نگرانی اطراف کیک را که 15 دقیقه خنک شده با چاقو آزاد کنید و با چند ت کیک را خارج کنید.
نکته نهم : هر دستوری را که می پزید دقت کنید و دستور را کامل بخونید و اجرا کنید. مثلا اگر گفته آب، شما نمی تونید شیر بریزید و انتظار داشته باشید بافت کیکتون هنوز همونی که گفته بشه. شیر بافت کیک را متراکمتر می کنه.
نکته دهم: حتما نیم ساعت قبل پخت فر را گرم کنید.
نکته یازدهم: زمان پخت معمولا با توجه به اینکه فرها استاندارد نیستن یا پس از مدتی کیفیتشون را از دست می دن دقیقا دمایی که تنظیم می کنیم نیستن پس کیک را رها نکنید و پس از طی دو سوم زمان پخت یا بعد نمی ساعت بهش سر بزنید و چکش کنید
نکته دوازدهم: بکینگ پودر اضافی کیک را تلخ می کند
درباره این سایت