در سرمای زمستان یک نوشیدنی داغ بسیار دلپذیر است مثل شکلات داغ یا کاکائو داغ.
برای تهیه کاکائو داغ شما نیاز دارید به
2 ق.غ پر کاکائو
2 ق.غ شکر که در 3 لیوان شیر پرچرب حل کنید و بگذارید روی حرارت داغ بشه و اطراف ظرف حباب های ریز که دیدید خاموش کنید.
اگر شیر شما کم چربه می تونید برای هر لیوان شیر 1 ق. غ خامه بزنید. البته به نظر من با شیر کم چرب هم هنوز خوشمزه است.
حالا 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل و یک قطره اسانس بادام بزنید و سروکنید.
من خودم اسانس بادام تلخ را دوست دارم. البته مزه خاصی ایجاد نمی کنه فقط یک رایحه است. دوست داشتید امتحان کنید. نوش جان
درباره این سایت